Rondje Roege Baarg

Ingediend door Koos op wo 09-02-2022 - 21:03

In tegen stelling van andere verenigingen ging voor ons de lockdown er te laat af. Het was niet meer mogelijk om alles te organiseren en vrijwilligers voor ons evenement te krijgen. Maar al snel ontstond het idee om de routes met onze eigen leden te lopen.
Op alle afstanden hadden we wel mensen die er wel trek in hadden om even weer gezellig met elkaar te hobbelen. We gingen met de hele groep tegelijk van start, wat resulteerde in een mooie sliert van runners. Op de Terwuppingerweg werd alles al een beetje uit elkaar getrokken, waarna we per afstand onze eigen route vervolgden. De 10, 18 en 22 km gingen richting Roege Baarg, waar het lekker drassig was.
Onderweg werd er natuurlijk heel wat gepraat en afgelachen. Op de Kolonel Blondeelweg ging 10 km weer terug richting de Bast, waarna de 18 en 22 richting Veele liepen. Via Oud Veele naar de y-splitsing Meiƫnweg Veelerweg, daar ging de 18 km richting de Engelkensbrug. De 22 km ging nog even door naar het gebied boven Wessinghuizen. En ik dacht dat ik de route nog goed in mijn hoofd had. Jammer. Maar goed dat Eddie met de mountenbike voor op fietste.
Na de lus die wij hadden gemaakt gingen wij ook op de terugweg via Stobkeweg, Molenpaal weer terug naar de Bast.
Bij de Bast aangekomen konden we nog even genieten van een kopje koffie, aangeboden door de penningmeester. Kortom een mooie dag en een voldaan gevoel.
Koos Smith.