Training

Trainingstijden en startlocatie
De trainingen zijn elke dinsdag- en donderdagavond van 19:30 uur tot ongeveer 20:30 uur. We starten bij MFA 'De Bast', Boslaan 18 in Onstwedde.

Veiligheid
Bij het invallen van de schemering is het dragen van een reflecterend hesje verplicht! Het is niet toegestaan om te lopen met oordoppen/muziek tijdens de trainingen.

Weerprotocol
Er is geen training: Als het drie dragen tropisch warm is met maxima van 30 graden of meer, bij code rood, onweer, gladheid of ijzel.

Verbeterpunten, klachten en andere meldingen
Via het verbeterformulier kunnen er verschillende meldingen richting het bestuur worden gedaan. Over het door jou aangegeven onderwerp zal het bestuur tijdens een bestuursvergadering met elkaar in gesprek gaan. Vervolgens  zul je hierop reactie van het bestuur krijgen. Het is mogelijk dat het bestuur je nog om een extra toelichting vraagt. We zullen als bestuur uiterst zorgvuldig met de melding omgaan.

U kunt het verbeterformulier uitprinten, invullen en in een gesloten envelop aan de trainers/bestuursleden afgeven. De trainers zullen zorgen dat dit bij het bestuur terecht komt.

Trainingen
Het trainingschema wordt per halfjaar opgesteld door de trainers. Hierin wordt aangegeven in welke periode we zitten, maar ook wat voor soort trainingen er in deze periode worden gegeven. Daarnaast kun je ook lezen door welke trainer de training wordt verzorgd (mits er niet geruild is). Het trainingschema is hier online beschikbaar via deze site, of te downloaden als pdf bestand of te raadplegen via de Android app.

Trainers
De trainers zijn (vlnr) :¬†Eddie Heukers, Nadien van der Laan, Petricia Wever-Wubs, Alex Ensing, Henny Nonkes, Ri√ętte Draadjer en Henderyke Wonink.

Petricia en Eddie zijn op 11 april 2015¬†geslaagd voor hun examen gediplomeerde trainer. Henny is assistent trainer. Alex Ensing, Ri√ętte Draadjer en Nadine van der Laan hebben de opleiding tot trainer gevolgd in 2020 en zijn allen ook daarvoor geslaagd. Henderyke start 2023 met de opleiding.

trainers

 

Deel deze pagina