We mogen weer

Ingediend door Koos op do 19-05-2022 - 20:57

We mogen weer. Gelukkig. En dan heb je het druk met de loopjes.
Staan weer een aantal mooie loopjes op program, dus dat wordt keuzes maken.
Zaterdag 14 mei naar Gieten, die is altijd mooi, maar heb je woensdag 11 mei in Bellingwolde. Is thuiswedstrijdje. Tja wat doe je dan.
Ik besluit om ze beide te lopen. Doe es gek.
De 10 in Bellingwolde zijn meerdere lopers van onze club. Gezellig en ja het elkaar een beetje opjutten bij de start zijn we nog niet verleerd. Mijn hardloopmaat Pieter aanwezig en krijg als boodschap stel me niet teleur. Dank Pieter voor de support.
Ik besluit deze als duurloop te lopen en ik loop hem in 56.45. Tevreden.
Volgende dag geen last van de beentjes , dus op naar zaterdag.
Zaterdag sta ik aan de start met Tonnie en Erwin van de 10 km. We nemen ons voor dat we bij afloop ons zelf gaan trakteren op een patatje.
Dus tempo iets hoger als in Bellingwolde.
Het is benauwd weer en de route is gewijzigd. Maar goed dat we dat niet wisten. Zwaar. Het is de ene viaduct naar de andere en alsof dat nog niet genoeg is ook nog een zandpad.
Tempo zwakt iets af na 6 km, maar blijf goed doorlopen. Tenminste dat krijg ik te horen van lopers van De Runners bij de finish. Altijd mooi om te horen. Eindtijd 53.19. Niet slecht al zeg ik het zelf.
Geeft vertrouwen voor de volgende loop. Want ik ga er vanuit dat we dit jaar een hele mooie loopzomer krijgen. Eindelijk mag het weer.
O ja en het patatje was heerlijk.

Ik wens iedereen een mooie loopzomer,

Trijnie.