Nieuws

Opleiding dag basis loop trainer niveau 3..

Vandaag de eerste workshops van de zes.
De eerste is verplicht voor loper en begeleider.
We hebben vandaag (heel veel) informatie gekregen over hoe de opleiding er uit ziet, wat wordt er van de aanstaande trainer verwacht en wat wordt er van de begeleider verwacht.

Afgelopen dinsdagavond starten onze clinic voor de beginnende hardloper. 14 enthousiaste deelnemers zijn van start gegaan om het hardlopen onder de knie te krijgen. Wij wensen de deelnemers een leerzame maar vooral plezierige trainingen toe tijdens deze clinic. En natuurlijk een positief eindresultaat, waarbij ze vijf kilometer non stop kunnen hardlopen.

Drie HLC leden deden zaterdag 14 oktober mee met de Zuidlaardermarktloop. Pieter, Petricia en Henderyke behaalden mooie prestaties op de 10 km in het gezellige centrum van Zuidlaren.

Woensdag 4 oktober werd in de Klinker de uitslag van Rabo Club Support 2023 bekend gemaakt.
Dat leverde voor de HLC een mooi bedrag op van € 525,40.
Rabobank bedankt voor deze mooie actie en alle stemmers bedankt !!!

11 dames van de HLC hebben deelgenomen aan de Sight Seeing Run in Veendam. Een belevingsloop van 10 km ronde door Veendam. Een gezellige sportieve middag door de kerk, winkels, scholen, kantines, bedrijven, zorginstellingen en over het sportcomplex. Mooi om met elkaar te hebben gelopen en als oranje eenheid over de finish te komen.

Vanaf dinsdag 7 november start de HLC met een loopclinic voor beginners.

Altijd al willen beginnen met hardlopen of de draad weer willen oppakken ? 

Gedurende drie maanden wordt er gewerkt aan het verbeteren van uw conditie. U ervaart hoe een professionele hardlooptraining verloopt. En er wordt persoonlijk advies gegeven. 

Twee teams HLC deden mee met de 10x10 estafette.
Mooi evenement onder warme omstandigheden, maar er werd veel voor afkoeling gezorgd onderweg.
‘s Avonds kon iedereen bijpraten tijdens de HLC BBQ.

Zaterdag 2 september was de 8e editie van de Ride en Run georganiseerd door manage de Driesporen in Onstwedde.
Samen paardrijden en hardlopen over een route van 5 of 10 km.

Ben je lid van een sportvereniging met een zomerstop en wil je in deze periode toch blijven sporten? Mogelijk is het zomerlidmaatschap bij HLC Onstwedde dan iets voor je. Als zomerlid ben je in de maanden juni, juli en augustus welkom op de reguliere looptrainingen (dinsdag en donderdag). Kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 25,25. Aanmelden

Deel deze pagina