Nieuws

Zaterdag 30 december 2023 was het weer zover, de Oudejaarsloop van Blijham. De laatste loop in 2023 waar we de afgelopen periode naar toe getraind hebben.

Hardloopclub Onstwedde organiseert op zaterdag 3 februari 2024 in samenwerking met Stichting Wandelen in Westerwolde een crossloop en wandeltocht door het mooie Westerwolde. 

Opleiding dag basis loop trainer niveau 3..

Vandaag de eerste workshops van de zes.
De eerste is verplicht voor loper en begeleider.
We hebben vandaag (heel veel) informatie gekregen over hoe de opleiding er uit ziet, wat wordt er van de aanstaande trainer verwacht en wat wordt er van de begeleider verwacht.

Afgelopen dinsdagavond starten onze clinic voor de beginnende hardloper. 14 enthousiaste deelnemers zijn van start gegaan om het hardlopen onder de knie te krijgen. Wij wensen de deelnemers een leerzame maar vooral plezierige trainingen toe tijdens deze clinic. En natuurlijk een positief eindresultaat, waarbij ze vijf kilometer non stop kunnen hardlopen.

Drie HLC leden deden zaterdag 14 oktober mee met de Zuidlaardermarktloop. Pieter, Petricia en Henderyke behaalden mooie prestaties op de 10 km in het gezellige centrum van Zuidlaren.

Woensdag 4 oktober werd in de Klinker de uitslag van Rabo Club Support 2023 bekend gemaakt.
Dat leverde voor de HLC een mooi bedrag op van € 525,40.
Rabobank bedankt voor deze mooie actie en alle stemmers bedankt !!!

11 dames van de HLC hebben deelgenomen aan de Sight Seeing Run in Veendam. Een belevingsloop van 10 km ronde door Veendam. Een gezellige sportieve middag door de kerk, winkels, scholen, kantines, bedrijven, zorginstellingen en over het sportcomplex. Mooi om met elkaar te hebben gelopen en als oranje eenheid over de finish te komen.

Vanaf dinsdag 7 november start de HLC met een loopclinic voor beginners.

Altijd al willen beginnen met hardlopen of de draad weer willen oppakken ? 

Gedurende drie maanden wordt er gewerkt aan het verbeteren van uw conditie. U ervaart hoe een professionele hardlooptraining verloopt. En er wordt persoonlijk advies gegeven. 

Deel deze pagina